Dé Domhnaigh - Fáilte ar ais!

Dockside Albums

And we all sang along

And we all sang along like before - is het eerste album van Dockside en dateert uit 1996. Het werd opgenomen in studio Jongensstad te Wijk aan Zee, de toenmalige studio van Jan Paul van der Meij. De CD bevat bekroonde foto's van Bert Munter, het hoesontwerp kwam tot stand met medewerking van de Beverwijkse schilder en galeriehouder Matthijs Stam.

All hands on Deck

De presentatie van All hands on Deck vond plaats in het voorjaar van 2001. De CD werd opgenomen in de Beaufort Studio van Han Swagerman te Bovenkarspel. Het fotomateriaal  werd wederom verzorgd door huisfotograaf Bert Munter die voor deze shoot was meegereisd naar Terschelling. Het album bevat ballades en up tempo nummers. Marc van der Meij is voor het eerst te horen op piano.

Made on the Shore

De basisopnames voor Made on the Shore werden gemaakt in de zolderstudio van Jos Molenaar vlakbij station Heemskerk en ook niet al te ver van Schiphol. Daardoor moesten de opnames plaatsvinden "between trains and planes". Het opnemen van de vocalen, het mixen en masteren werd gedaan in Studio JP van Jan Paul van der Meij. Fotowerk als vanouds door Bert Munter en voor het fraaie hoesontwerp tekende dit keer grafisch ontwerper Bas van Dijk.

Nu in de Dockside-shop!

Naast CD's van Dockside zijn nu ook T-shirts en Polo's verkrijgbaar. Stuur een berichtje naar info@irish.nl met uw naam, adres, de gewenste kleur en maat van het shirt en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de levering.

Jos Molenaar

Contrabas, gitaar en zang.

Marc van der Meij

Accordeon, piano en zang

Marleen Plooij

Viool en zang

André Uitgeest

Gitaren, banjo, whistles en leadzang

Copyright © 2024 - Irish Touch.

ar bharr ↑